Kerkomroep

Voor al onze gemeenteleden bestaat de mogelijkheid om op verschillende manieren de diensten rechtstreeks of op een later tijdstip te beluisteren. Dit kan door naar de website www.kerkomroep.nl te gaan en daar onder “Vind uw kerk” “Wâlterswâld” in te vullen. Hier kiest u onze kerk. Als u dan op het live icoontje klikt kunt u de dienst “live” volgen (mits er een “live uitzending” is). Ook ziet u de diensten van voorgaande zondagen. Deze gaan tot ongeveer 6 maanden terug. Deze kunt u op elk willekeurig tijdstip aanklikken en beluisteren.

Via de website van onze kerk, www.gereformeerdekerkdriesumca.nl, kunt u ook rechtstreeks op de bovengenoemde site van kerkomroep komen. Klik dan op de knop onder dit bericht en u komt gelijk op de website van Kerkomroep terecht.

Ook bestaat de mogelijkheid om via een mobiele internetverbinding de uitzending van Kerkomroep te volgen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. De kosten hiervoor hangen af van uw situatie. Wilt u hier meer over weten neem dan gerust contact op met uw wijkouderling of wijkassistent.