Livestream

Sinds 2020 is het mogelijk om onze kerkdiensten met beeld te bekijken op bijvoorbeeld tablet of televisie. Dat kan dankzij een nieuw camerasysteem. Op de livestream is de gehele kerkdienst volgen. Ook kunt u Bijbelteksten meelezen en worden afbeeldingen en video’s die in de kerk op beamer te zien zijn, ook vertoond op de livestream.

De livestreams zijn te vinden op het YouTube-kanaal van Connected. Ga daarvoor naar www.youtube.com en typ in de zoekbalk ‘connected jeugdwerk’. Je kunt ook hier klikken, dan kom je meteen op de juiste pagina terecht.

Abonneren

Je kunt je ook abonneren op ons YouTube-kanaal. Hierdoor krijg je een melding als er een nieuwe livestream gaat beginnen. Abonneren doe je door op de witte knop te klikken on de video.