Kerst 2023

1e Kerstdag

Bekijk hieronder live de dienst voor 1e Kerstdag

Voorganger: Dhr. Ronald Bouw
Pianist: Fedde de Vries
Fluitiste: Doetsje de Vries

2e Kerstdag

Kerst, een feest bomvol tradities. Een daarvan is het kerstfeest in de sporthal van de Nije Warf op Tweede Kerstdag. Vorig jaar kon het na twee jaar afwezigheid weer en de dienst werd dan ook massaal bezocht. Ook dit jaar staat er weer het kerstfeest voor het hele gezin op het programma.

Het is een dienst voor jong en oud, maar eigenlijk is het vooral een feest! We vieren de geboorte van Jezus, een nieuw begin! Dat is dan ook het thema van de dienst. De oudste kinderen van Kids Connected zullen op het podium het kerstverhaal op een verrassende manier vertellen en voorganger tijdens de dienst is Ronald Bouw. Uiteraard worden er veel bekende kerstliedjes gezongen en ontbreken klassiekers als ‘Komt allen tezamen’ en ‘Vrolijk kerstfeest iedereen’ niet. En ook is er een kerstquiz waarbij de mobiele telefoon nodig is, dus die mag mee naar de dienst.

Iedereen is van harte welkom om het kerstfeest mee te vieren. De dienst begint om 10.00 uur en wordt gehouden in de sporthal van de Nije Warf in Wâlterswâld. Voor de onkosten wordt er een collecte gehouden. Na de dienst staat er voor de bezoekers een kopje koffie/thee of glaasje ranja klaar.